Kontakt

Kjell Ribert

kjell@howtosolve.no
Mob: +47 900 84 775

om Kjell

Kjell har lang erfaring innen konflikthåndtering, både fra inn- og utland, og megler på flere språk. Kjell fokuserer på mangfold og hvordan vi kan finne bærekraftige løsninger sammen. Han bidrar til tydelig ledelse og effektiv kommunikasjon mellom alle i virksomhetene han arbeider for.

Kjell er samfunnsviter (bl a Universitetet i Oslo) med bakgrunn fra pedagogikk, antropologi og sosiologi, og er Master i Konfliktmegling og –løsning (Universitetet i København), samt sertifisert focusing-trener.

Trond Lexau

post@howtosolve.no
Mob: +47 911 21 231

om Trond

Trond har lang og bred erfaring med konfliktarbeid, samt kurs og undervisning.

Trond praktiserer som konfliktmegler og advokat. Advokatvirksomheten dekker et vidt spekter, og som advokat har han mer interesse for «konflikten» enn for «saken». Advokatvirksomheten markedsføres som «Konstruktiv Konflikthåndtering.»

Trond er utdannet cand.jur. (Universitetet i Bergen) og Master i Konfliktmegling og -løsning (Universitetet i København), og er formann i foreningen Nordiske Mediatorer.

Steinar Ask

steinar@howtosolve.no
Mob: +47 917 10 726

om Steinar

Steinar har lang erfaring som rådgiver, konfliktbehandler og konfliktmegler, i tillegg til å være foredragsholder, foreleser og kursleder innen forhandlinger, konflikthåndtering, kommunikasjon og organisasjonsutvikling.

Steinar har også bakgrunn fra ledelse av omfattende kommersielle prosjekter, forhandlinger og anskaffelser, samt komplekse IKT- og koordineringsoppgaver innen både private og offentlige virksomheter.

Steinar er utdannet Siviløkonom (Handelshøyskolen BI) og Master i Konfliktmegling og -løsning (Universitetet i København).

Geir Dale

geir@howtosolve.no
Mob: +47 901 27 376

om Geir

Geir har lang erfaring som megler, konfliktbehandler og prosessfasilitator. Han fokuserer ofte på kommunikasjonen, og veileder parter til å ta ansvar for følelser og form, slik at samarbeid og nye løsninger blir mulig.

Geir er utdannet statsviter fra Universitetet i Oslo og London School of Economics, med spesialisering på konflikt- og fredsstudier. Han er også utdannet Gestaltterapeut, og underviser bl.a. i Relasjonsledelse og Gestaltcoaching ved Norsk Gestaltinstitutt Høyskole.